Home | Impressie | Downloads | Contact

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf u in op onze nieuwsbrief.

Bedrijfsnaam

Achternaam

E-mailadresImpressie

Website Bedrijventerrein Richelleweg live

Terug naar nieuwsoverzicht

Publicatiedatum: 23-04-2012

Vandaag gaat de  nieuwe website voor de verkoop van bedrijfskavels en het toekomstige parkmanagement officieel online.
Het nieuwe bedrijventerrein Richelleweg ligt pal aan de A28, direct aan de afslag Soesterberg. Uitstekend bereikbaar dus en uniek gelegen aan de groene rand van Randstad.

De website geeft u alle informatie over de inrichting van het gebied, de mogelijkheden die er zijn om duurzaam te bouwen en de wijze waarop straks het beheer van het groene bedrijventerrein gaat plaatsvinden. In mei 2012 start het bouwrijp maken en de inrichting van het gehele terrein. De eerste bedrijven starten al direct na de zomer met de bouw van hun bedrijfspand!

Duurzame inrichting

Het 14 hectare grootte bedrijventerrein krijgt een duurzame uitstraling en inrichting. De verkoop van de bedrijfskavels is gestart. Kavels zijn beschikbaar vanaf 1.500 m² voor de doelgroepen transport, handel (B2B) en industrie.

Uitstekend bereikbaar

Het bedrijventerrein Richelleweg is via de A28 uitstekend bereikbaar en ligt op 15 autominuten rijden van zowel Utrecht als Amersfoort. Daar bevinden zich de aansluitingen met belangrijkste autosnelwegen van het land en het Europese wegennet.

Meer informatie

Bent u nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel op: www.bedrijventerreinrichelleweg.nl. Meteen een afspraak maken kan natuurlijk ook. Neem dan contact op met Jeroen Schokking, telefoon 035-6093 606 of per e-mail: j.schokking@soest.nl. Hij vertelt u graag meer over de mogelijkheden op het bedrijventerrein.