Home | Impressie | Downloads | Contact

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf u in op onze nieuwsbrief.

Bedrijfsnaam

Achternaam

E-mailadresImpressie

Start verkoop bedrijfsunits

Terug naar nieuwsoverzicht

Publicatiedatum: 06-11-2014

Start verkoop bedrijfsunits

Nu ook kleinere bedrijfsunits op bedrijventerrein Richelleweg

Op het bedrijventerrein maakt de gemeente Soest plaats voor kleinere bedrijven. Het initiatief komt van het bedrijf R.I de Vries & Partners uit Soesterberg en HBE ontwikkeling uit Ede. Er komen veertien flexibele en te schakelen units van 134 m² in twee lagen.

Wethouder Yvonne Kemmerling van economische zaken is blij met het  initiatief: “Een prachtige kans voor onze lokale en regionale bedrijven voor vestiging op een toplocatie! Ik verwacht dat er genoeg belangstelling zal zijn van onze lokale bedrijven. Het is dé oplossing voor bedrijven met een beperkte omvang die op zoek zijn naar zelfstandige, representatieve ruimte op een centraal gelegen locatie met goede verbindingen”.

Ook voorzitter Rob Tuizenga van het ondernemersnetwerk ONS in Soesterberg is enthousiast dat het bedrijventerrein aan de Richelleweg bereikbaar wordt voor kleinere bedrijven: “Het is voor Soesterberg een zeer welkome ontwikkeling dat het nieuwe bedrijventerrein aan de Richelleweg nu de hekken opent voor kleinere bedrijfsunits. Wanneer enkele kleine schapen over de dam zijn, volgen er meer. ”

De units liggen op een bijzonder gunstige locatie en zijn goed bereikbaar. Projectontwikkelaar Rob de Vries geeft aan dat de units scherp zijn geprijsd en flexibel in omvang. Op de dag van de plaatsing van het informatiebord werd er meteen al belangstelling getoond.

Het gezamenlijke initiatief van beide ontwikkelaars en de gemeente Soest kan voor een versnelling in de ontwikkeling van het bedrijventerrein zorgen. Eerder vestigde zich al de Hollandse IJzerwarenhandel op het kant-en-klare bedrijventerrein en volgende maand start Vertex-Dental uit Zeist met de bouw van zijn nieuwe vestiging van 3.000 m². Voor diverse, nog vrije kavels is de gemeente Soest in gesprek met geïnteresseerde bedrijven.

Meer weten: www.ridevries.nl of bel met 06 - 1424 12 80.