Home | Impressie | Downloads | Contact

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf u in op onze nieuwsbrief.

Bedrijfsnaam

Achternaam

E-mailadresImpressie

Hypsos kiest voor zichtlocatie Richelleweg

Terug naar nieuwsoverzicht

Publicatiedatum: 11-02-2015

Hypsos kiest voor zichtlocatie Richelleweg

Hypsos kiest voor zichtlocatie aan de Richelleweg

Het internationaal opererende bedrijf Hypsos verhuist van Soesterberg Noord naar een gloednieuw gebouw op bedrijventerrein Richelleweg in Soesterberg. Het nieuwe bedrijfspand van Hypsos ligt op een kavel van 11.000 m2 bij de entree van het bedrijventerrein en is straks zichtbaar vanaf de Richelleweg.

Hypsos is een internationaal bedrijf met meer dan 150 werknemers. Hypsos heeft vestigingen in onder andere Londen, Moskou, Dubai, Singapore en Hong Kong. Het bedrijf is gespecialiseerd in ontwerp en bouw van  tentoonstellingen, beursstands en inrichtingen voor musea, evenementen en retailomgevingen. Sprekende opdrachten in Nederland zijn: inrichting van het Scheepvaartmuseum, de inrichting van de Heineken the City store in Amsterdam en het ontwerp van de Mini brand experience bij VDL/Nedcar in Born. Hypsos rekent een aantal internationale bedrijven tot haar klanten. Het bedrijf heeft de ambitie om verder uit te groeien tot een wereldwijd toonaangevende firma in ontwerp en bouw voor beleving en branding op zakelijk, cultureel en retail gebied.

Kantoor, showroom, productie en opslag

Hypsos heeft een huurovereenkomst getekend voor meer dan 7.000 m² vloeroppervlakte voor kantoor, showroom, productie en opslag aan de Centurionbaan. De beursgenoteerde Belgische belegger WDP wordt eigenaar van het gebouw. Het gebouw is ontworpen door Habeon uit Amersfoort. Habeon is ook verantwoordelijk voor de bouw.

Hypsos is het derde bedrijf dat zich heeft gevestigd aan de Centurionbaan op bedrijventerrein Richelleweg.