Home | Impressie | Downloads | Contact

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf u in op onze nieuwsbrief.

Bedrijfsnaam

Achternaam

E-mailadresImpressie

DMF

Terug naar nieuwsoverzicht

Publicatiedatum: 23-03-2016

DMF

 

NIEUWE HUISVESTING VOOR DMF UIT SOESTERBERG NOORD

Deege Metaal Finishing b.v. (DMF b.v.), sinds 1956 gevestigd op de Postweg in Soesterberg-noord, verhuist naar de Centurionbaan 90 op het bedrijventerrein Richelleweg in Soesterberg. 

DMF b.v. ontwikkelt samen met de eigenaar van het huidige onroerend goed aan de Postweg een prachtig nieuw bedrijfspand van 2500 m² op ruim 4000 m² grond. DMF b.v. is een in 1921 opgericht familiebedrijf, gespecialiseerd in het coaten van metalen en kunststoffen.  Al 95 jaar DMF b.v. een toonaangevend bedrijf in de Nederlandse oppervlaktebehandelingsindustrie.

Naast dat het gebouw ruimschoots voldoet aan de modernste eisen voor bedrijfsgebouwen, zoals energieverbruik en duurzame onderhoudsvriendelijke materialen, investeert DMF b.v. in de meest moderne apparatuur voor het aanbrengen van poedercoatings en natlakken. De poedercoatlijn wordt voorzien van een oven met een hoge isolatiewaarde en dubbele luchtsluizen om het warmteverlies te minimaliseren. De gecoate producten komen met een temperatuur van 180° uit de oven, de warmte wordt in een koelzone opgevangen en automatisch naar behoefte als ruimte verwarming gebruikt.

Voor informatie www.dmf-coating.nl

De nieuwbouw is gerealiseerd door Botec bedrijfsruimtebouw.. De  productielijnen zijn in juli 2016 in gebruik  genomen.